Triksegøy

Har du lyst å ha det gøy sammen med hunden din samtidig som du

  • ✓ Blir en bedre hundetrener
  • ✓ Får en treningsklok hund
  • ✓ Styrker relasjonen mellom hunden og deg
  • ✓ Bygger kroppskontroll og -bevissthet hos hunden
  • ✓ Investerer i økt mestring, trygghet og selvtillit hos hunden (og deg selv?!)
  • ✓ Skaper rom for kreativitet og engasjement hos hunden (og deg selv?!)
  • ✓ Gir deg selv og hunden din mulighet til å bli et SUPERTEAM – med felles erfaringer som gjør det lettere å mestre på andre treningsarenaer.

Trene hjemme i stua når du har tid og lyst, og samtidig ha en heiagjeng på nett som står klar til både å støtte, hjelpe og inspirere?

Bli med på TRIKSEGØY! Hver måned legger vi ut nye triks i tre ulike vanskelighetsgrader. Du velger selv hvilke triks du ønsker å prøve deg på, og samler poeng underveis. Her er det både diplom, premier og tittel å hente.

Vi som driver gruppa vil trene sammen med deg på noen av de samme triksene, vise filmer underveis i treningsprosessen og eventuelt komme med tips og enkel veiledning. Du trenger hverken erfaring eller dyrt utstyr for å bli med. I tillegg til å lære triks og ha det morsomt sammen, vil du og hunden din trolig få en enda bedre relasjon. Du vil i tillegg bli en bedre og mer erfaren hundetrener, samtidig som hunden din blir treningsklok. Dere vil kanskje få til ting du i utgangspunktet ikke trodde var mulig! Og erfaringene du og hunden gjør dere underveis vil dere kunne nyte godt av i andre typer hundetrening.

TRIKSEGØY er som navnet sier et tilbud hvor både vi og hunden har det gøy. Et lavterskeltilbud hvor du kan hente treningsinspirasjon og -motivasjon uavhengig av om du er nybegynner eller mer erfaren. Kanskje trenger du et lite push for å trene i en travel hverdag, eller bare ha noen konkrete mål å trene mot? Bli med, da vel!

Praktiske spørsmål:

1.Kan jeg være med? Vi tilpasser triksene så du kan delta uavhengig om du har valp, voksen eller seniorhund.

2. Hva må jeg ha av utstyr? Vi forutsetter at du bruker belønningsbasert og vennlig hundetrening. Så godbiter og evt leker. Noen av triksene forutsetter at du filmer deg selv. Det går fint å bruke mobiltelefonen. Vi trenger ikke å se hvor god du er til å redigere filmene, men hold deg under 2 minutter. Hundetreningen er viktigst:-)!

3. Hvor finner jeg månedens triks? Disse finnes i egen facebookgruppe som du får tilgang til når du har betalt. Triksene legges ut den 1. i hver måned og det kommer 6 nye triks hver måned med 3 vanskelighetsgrader. Du legger ut trening, spørsmål og filmer i posten som er for det spesifikke trikset.

4. Hva koster det? Du velger om du betaler kr 200 pr mnd eller du kan kjøpe alle 6 mnd med en gang og få en måned gratis! Du trenger ikke være med alle 6 mnd, du kan selv velge hvilke måneder du vil delta i, men om du vil bli triksemester må du delta på flest mulig. Vipps til Monica nr 99642103

5. Hvem er instruktørene? Det er Monica, som er innehaver av Kirkenes Hundesenter, med god hjelp av heiagjengleder og muntrasjonsråd Hilde Methi, Canis trenerutdanning mm