Onlinekurs

Hvorfor gå onlinekurs?

Fordelene med å gå kurs på internett er at du kan trene når du vil og hvor du vil! Du må ikke møte opp til bestemte tider, du velger selv når du er klar for å lese en leksjon eller gjøre en øvelse med hunden din. En fordel for hunder som lett lar seg forstyrre i andre miljø er at du kan trene hjemme i stuen din eller i hagen. Så kan du selv velge å ta øvelsene med ut i andre miljø når din hund er klar for det. Siden du har tilgang til kurset i lang tid kan du gå tilbake og studere øvelsene mer nøye om det er noe du ikke har forstått eller om du vil fordype deg i ett spesielt tema.

Hvorfor ikke lage din egen treningsgruppe i nærområdet ditt ved at du og dine venner melder dere på onlinekurs samtidig. Så kan dere møtes fysisk og hjelpe hverandre med øvelsene.

Hvordan fungerer onlinekurs?

Du må ha en PC/smarttelefon og internett med god hastighet. For de kurs som inkluderer en facebookgruppe må du ha egen facebookkonto. For innsending av video dit er det greit å ha ett videokamera, videoredigeringsprogram og en youtube konto for opplasting av dine filmer. Smarttelefonen fungerer utmerket som kamera og det følger ofte med videoredigeringsprogram.

Kursene er lagt opp slik at du kan velge selvstudium uten personlige tilbakemeldinger eller med coaching i egen facebookgruppe ved siden av.

Etter påmelding og betaling direkte med kort kommer brukernavn og passord på epost. Når du har logget deg inn kan du starte direkte på det kurset du har valgt. Du vil få se alle leksjonene. Til venstre på kurssidene kan du hele tiden se din fremdrift og avsluttede leksjoner slik at det er enkelt å følge med hvor du er.

Etter du har fullført kurset får du automatisk ett kursbevis for din innsats. Dette kan du laste ned og legge ut i sosiale medier for å vise hva du og hunden din har fått til. Du har mulighet til å trene med så mange hunder du har og du har tilgang til kursene så lenge du vil.

Onlinekurs hos Kirkenes Hundesenter:

Onlinekursene mine er frittstående, men noen passer godt som forberedelse for våre egne, eller andre sine, fysiske kurs du ønsker å delta på. Når du velger ett onlinekurs nedenfor vil du bli sendt til en annen nettside. Der finner du detaljer om hvert kurs, hvem det passer best for og hvor omfattende det er og hvor lang tid det kan ta. Det er også der du gjør påmelding, betaling og innlogging. Noen av onlinekursene har en egen facbookgruppe for bonusmateriale, andre tips og hjelp og støtte fra instruktør. Der kan du laste opp filmer og spørre spørsmål underveis i kurset.

Klikk på bildet på kurset du er interessert i så kommer du til kurssiden.

Vi sees der!

HILSE FINT – MINIONLINEKURS

Har du en hund som hopper? Trenger du hjelp til å lære hunden å hilse fint og få gode hilserutiner? Har du en valp som du vil lære gode vaner og få mange treningstips til hvordan du kan forebygge at hunden begynner å hoppe?

INTROPRIS: kr 990,- Passer for alle aldre og alle nivå.

START 14.MARS 2023

Hverdagslydighet

6 ukers kurs der du kan velge å ta det på egen hånd eller med coaching i egen facebookgruppe. Film på kurssiden som viser hva du lærer! OBS! Dette kurset er på lett forståelig engelsk med norsk oversettelse.

PRIS: kr 1190,- med facebookgruppe/ kr 590,- uten. Passer for alle aldre og alle nivå. START NÅR DET PASSER DEG!

Belønningsopplevelser – LEK MED MATEN

Når vi trener belønningsbasert må vi ha belønninger som fungerer. På våre kurs er det lov å leke med maten! Se filmen og kopier øvelsene. Når du og hunden får til må du gjerne bli kreativ og lage egne varianter!

Passer for alle som ønsker å trene hunden sin med godbiter. GRATIS MINIKURS! Meld deg på ved å trykke på bildet! START NÅR DET PASSER DEG!

Belønningsopplevelser 1,2,3 LEK!

Når vi trener belønningsbasert må vi ha belønninger som fungerer. Når trening er en lek blir det lett å lære! Lek med leker og lek med kun deg. Dersom du ikke har dyre fargerike leker fra butikken viser vi også hvordan du kan lage dine egne av det du har i huset! Passer for alle som ønsker å lære mer om hvordan man kan leke med hunden sin. START NÅR DET PASSER DEG!

Pris kr 322,-. Meld deg på ved å trykke på bildet!

ONLINE CHALLENGE

Se for deg at hunden din tar kontakt med deg når det hopper en hare over veien, springer en jogger forbi eller når du møter hunder på tur. Det kan bli en realitet! Vi kan nå tilby «Sexier then a squirrel challenge», et online kurs i samarbeid med Absolute Dogs. 25 øvelser + 5 BONUSleker på 25 dager. Passer for alle som ønsker å være mer interessant for hunden enn det omgivelsene er i dag! MERK: Challengen er på ENGELSK!

PRIS: kr 350,- med support i norsk og engelsk facebookgruppe. START NÅR DET PASSER DEG!