Delta i treningsgruppe

For deg som har tatt de fleste kursene mine. 
For deg som lurer på HVA NÅ?
For deg som savner ukentlig treninger
For deg som liker å trene sammen med andre
For deg som ser muligheten til å trene det du har lært MED kontrollerte forstyrrelser
For deg som vil til neste nivå
For deg som har lyst å trene mer

Hos Kirkenes Hundesenter kan du nå søke om å få være med i en slik treningsgjeng som har samme tankegang, samme treningsbakgrunn og som forstår dine utfordringer og gleder og som kan støtte og ferie dem sammen med deg!

I treningsgruppa er det plass til deg som har tatt minimum 2 kurs og vil ha mer. Du er spesielt interessert i å trene hund og har en hund som kan være i samme rom som mange andre hunder uten problem. I denne gruppa blir det satt opp tema for treningskveldene, tid til egentrening og fellestrening- og jeg hjelper deg.

Treningsgruppen møtes ved avtale flere ganger i måneden. Vi starter med oppvarming på egenhånd. Jeg setter opp tema for treningen som utgjør mesteparten av timen og til slutt er det satt av egen treningstid. Jeg trener sammen med dere med egen hund.

Det er plass til 8 ekvipasjer i gruppen. Du kjøper klippekort og deltar når du vil. Ingen fast oppmøte. Vi har egen chatgruppe på messenger for å avtale treninger, endringer og heie på hverandre!

Pris
Klippekort med 10 klipp kr 2500,- (250,- pr time)
Klippekort med 20 klipp kr 4000,- (200 pr time)

Hvordan kan jeg bli med, tenker du vel nå?

Send epost til moni-hau@online.no og meld interesse. Skriv hvilke kurs du har gått og ikke glem å si hvor mange klipp du vil ha.

PS. Klippekortet må brukes innen ett år etter at du har deltatt første gang.

Sees vi?