Årets julekalender

Førjulsgave til deg og hunden din! 

For kun 500.- kan du og hunden din delta på en morsom og nyttig julekalender (online) hvor du vil få en rekke treningstips til hvordan du kan få hunden til å begynne og gjøre det du liker framfor å slutte med det du ikke liker.

Tema for årets julekalender er «Hva skal jeg gjøre istedenfor?»

Mange som henvender seg til oss vil få hjelp til å få hunden til å slutte å gjøre ting de ikke liker. Det kan være å hoppe, tigge, bjeffe på døren, dra i båndet, løpe mot folk og mye annet! Vårt fokus under trening er å «tenke omvendt» – det betyr: Hva skal hunden gjøre istedenfor? Og ikke minst; hvordan skal jeg trene for å få det til?

Hvis den ikke skal hoppe; hva skal den gjøre? 

Vi har filmet 24 ulike øvelser som kan hjelpe deg med blant annet innkalling, kontakt og riktig fokus, hilse fint og andre øvelser som kan gjøre hverdagen lettere. I enkelte av lukene finner du noen aktiviseringsøvelser, triks og tips som vil gi hundene mental stimulering og utfordringer.  Kanskje dette kan være familiens ekstra julegave?

Med oss på laget har vi noen «hemmelige nisser» som vil bidra med sine stjernetips! 

Øvelsene er filmet av Kirkenes Hundesenter / Monica Hauan og Drammen Hundesenter / Gro Saugerud. Fra 1 – 24. desember legger vi ut en treningside til deg pr. dag i en egen facebookgruppe! Vi får besøk av hemmelige nisser som også deler sine tips & triks! Og vil du ikke gå glipp av våre små BONUSjulegaver så gjelder det å melde seg på nå!

Påmelding / betaling her:

https://www.deltager.no/event/din_og_hundens_julekalender_2021_01122021?fbclid=IwAR3jNf8YEnau4EUQQzZMTyQAp9PNwQqKq4hjXE8o131TbUivQFKbXV1fzxM#init

Du får:

         •           Oppstart live med Monica og Gro

         •           24 øvelser som vil hjelpe deg med ulike hverdagsproblemer og gi deg en rekke smarte tips og triks! Ikke minst; filmene vil lære deg å «tenke omvendt»!

         •           Facebookgruppe hvor du vil ha tilgang på alle filmene frem til 24. januar! 

         •           ZOOM – live med Gro og Monica

         •           24.desember trekker vi ut 3 deltagere som vinner fine premier i julegave! 

Pass på at du er med oss fra starten av!

Les om vår vennskapshundeskole her: http://www.kirkeneshundesenter.no/vennehundeskole/