Velkommen Valp – Sommerkurs!

Det populære valpekurset for de yngste er nå tilgjengelig som sommerskole. Bli med da vel!

Å du søte valpetid! Ja, det skal være hyggelig, men kan fort gå fra kos til kaos! Du kjenner det når valpetennene er som nåler, søvn byttes ut mot nattevåk, du har så vidt tid til en dusj og så må den valpen ut å tisse IGJEN! Da er det bra hundeskolen min finnes og kan hjelpe deg gjennom denne perioden.

Sommerskolen er designet for å gi deg en innføring i hvordan jeg trener og tenker rundt den daglige omgangen med valpen. Jeg legger til rette for at den får møtt andre valper og snille voksne hunder, og at den lærer å lære. Vi fokuserer IKKE så mye på sitt, dekk og gå pent, men heller på å like å trene, være nærme deg, være rolig og bli trygg i miljø i disse første ukene. Dette får du god bruk for når du senere perfeksjonerer sitt, kom og gå pent. Du får mange øvelser og tips om hvordan skape en trygg og selvsikker voksen hund som sier JA til livet og alt du ønsker å ta den med på senere.

Du lærer om

  • Hvilket utstyr vi bruker
  • Hvordan utvikle og bruke belønninger
  • Innlæring av kontaktlyd
  • Hvordan skape selvtillit overfor lyder, folk, hunder og andre ukjente ting
  • Hvordan skape en rolig valp
  • Hvordan skape en optimistisk valp
  • Hvordan lære den å velge deg/være nært deg

TID:  Torsdag 29.juni kl 17-19, Fredag 30.juni kl 18.-20. Lørdag 1.juli kl 9-12, søndag 2.juli kl 9-12. PLUSS hagefest Søndag 2.juli kl 16.00!

PRIS: Kr 3900,-

STED: På Svartli, Storskogveien 673, 9911 Jarfjord. Det er innendørs hundehall til bruk i dårlig vær!

INSTRUKTØR alle kurs: Monica Hauan, tlf 99642103

Du finner de ulike typer program når du trykker på bildene for hvert kurs. Der står alle priser, innhold og informasjon du trenger for å velge.