FOREDRAG 3.mars 2023

Kirkenes Hundesenter inviterer til FOREDRAG med

Jonas Riise Johansen

Har du en hund som gjør ting den ikke burde?


Dette foredraget omhandler hvordan man kan endre atferder som kan være problematiske.

Foredraget vil omhandle mange av de vanligste utfordringene Jonas / Target Hundesenter blir kontaktet for, som for eks. Passering, bjeffing, hjemme alene, utfordringer ved besøk etc.

Det vil også være mulighet å stille spørsmål dersom man har utfordringer med sin hund.

Tid: Fredag 3.mars kl 18.00

Pris: 350,- pr person

Sted: AUDITORIET PÅ KIRKENES VIDG SKOLE PÅ HESSENG

Bindende påmelding: Vipps til Monica på 99642103 – merk «Foredrag Jonas»

HILSE FINT – MINIONLINEKURS

Har du en hund som hopper? Trenger du hjelp til å lære hunden å hilse fint og få gode hilserutiner? Har du en valp som du vil lære gode vaner og få mange treningstips til hvordan du kan forebygge at hunden begynner å hoppe?

INTROPRIS: kr 990,- Passer for alle aldre og alle nivå.

START 14.MARS 2023

PÅMELDING OG MER INFO PÅ DENNE LINKEN:

https://www.deltager.no/event/hilse_fint_-_kurs_14032023#init

Samarbeidsprosjekt mellom vennehundeskolene:

HUNDEKURS VADSØ 21.-22.januar 2023

Tema er «Hva skal jeg gjøre i stedet for?»

Mange som henvender seg til meg vil få hjelp til å få hunden til å slutte å gjøre ting de ikke liker. Det kan være å hoppe, tigge, bjeffe på døren, dra i båndet, løpe mot folk og mye annet! Mitt fokus under trening er å «tenke omvendt» – det betyr: Hva skal hunden gjøre istedenfor? Og ikke minst; hvordan skal jeg trene for å få det til? Hvis den ikke skal hoppe; hva skal den gjøre da?

Velkommen til å delta på en morsom og nyttig kurshelg hvor du vil få en rekke treningstips til hvordan du kan få hunden til å begynne og gjøre det du liker framfor å slutte med det du ikke liker.

Kurset har øvelser som kan hjelpe deg med blant annet innkalling, kontakt og riktig fokus, hilse fint og andre øvelser som kan gjøre hverdagen lettere. Det blir også tid til noen aktiviseringsøvelser, triks og tips som vil gi hundene mental stimulering og utfordringer. Har du hørt uttrykket «En sliten hund er en lydig hund»😊?

Sted: Ridehallen i Vadsø bak fengselet

Tid lørdag 21.januar kl 10-17 og søndag 22.januar kl 10-17

Max antall deltakere er 12

Pris kr 3500,- pr hund. Familiemedlemmer som også er involvert i hundens trening kan delta gratis.

10% nyttårsrabatt for deg som har deltatt på kurs hos meg tidligere!

Påmelding på epost til moni-hau@online.no med ditt navn, din adresse, navn/alder/rase på hunden

Årets julekalender!

Din og hundens julekalender 2022!

I 2021 gikk Drammen Hundesenter og Kirkenes Hundesenter sammen om å lage tidenes kuleste julekalender. Temaet var «Hva vil du hunden skal gjøre istedenfor…». Vi delte filmer, treningstips og hadde «hemmelige nisser» som gav bort nyttige råd og delte viktig kunnskap!

I 2022 gjentar vi suksessen. Vi arrangerer også i år en morsom, innholdsrik – og ikke minst lærerik kalender. For 500.- får du et bredt spekter av webinarer, «hverdagssmarte» treningstips av oss og våre kollegaer. Vi har masse «dynamitt» på lager og blir du med på årets julekalender får du 24 verdifulle tips for kun kr. 21.- pr. tips!

Vil du gi bort en kalender til en venn; så kan du kjøpe 2 stk for 850.- 

Hvem er vi?

Monica Hauan: www.kirkeneshundesenter.no

Gro Saugerud: www.drammenhundesenter.no 

Vi har begge har lang erfaring innen hunde – og dyretrening og vi deler raust av våre beste tips, øvelser og spennende temaer som handler om trening og treningsglede! 

Kalenderen starter opp 1. desember og hver dag får du spennende luker lett tilgjengelig  via en egen (og lukket) facebookside! Det betyr at dersom du kommer inn senere enn 1. desember, får du tilgang til alle lukene som har vært! Og du har tilgang til lukene helt frem til slutten av januar! 

Vi er klare med spennende luker som kan åpnes fra 1. desember! Og selvfølgelig deler vi ut premier og spennende bonusmateriale underveis! 

Velkommen til 24 spennende dager!

NYHET! Hagefest for valper

Den viktige leken

POP UP HAGEFEST FOR VALPER

Lørdag 23.juli kl 10.00

Etter ide og inspirasjon fra min vennehundeskole #drammenhundesenter får du og din valp også ett fint tilbud til kontrollert sosialisering sammen med valper på samme nivå.

Hagefest er til for valper fra 8 uker til 5 mnd ved første slipp. Denne tiden er viktig for at sosialiseringen skal skje på en god måte og perioden de har mest nytte av dette er til de er opptil ca 12-14 uker gamle. Mine hagefester handler også om ro. Det å kunne være rolig sammen med så mange andre valper/hunder og mennesker er viktig å lære seg tidlig. Vi vil ikke skape for store forventninger hos valpen om fart og spenning når den ser en annen hund så det å være rolig er også noe vi vektlegger på hagefestene.

Vi møtes på Svartli der vi kan slippe valpene på stort inngjerdet området på ett jordet med tilliggende skogsmiljø. På valpeslippene er det viktig at både du og valpen har en fin opplevelse derfor deler jeg inn gruppen så vi finner passende lekekamerater til alle. Det er ingen garanti for at din valp kan få slipp dersom sammensetningen av valper den dagen ikke passer. Men jeg prøver å ha voksne rolige hunder tilgjengelig så den valpen også får sosialisering.

Dette er målrettet og viktig sosialisering med erfaren og kunnskapsrik instruktør. Jeg, Monica Hauan driver oppdrett og har vært med på over 10 valpekull og har oppdratt mange flere valper i tillegg til å ha arrangert valpekurs hos Kirkenes Hundesenter siden 2012. Forståelse for hundespråket, rasetypiske variasjoner og det du forteller meg om hvordan du opplever din valp hjelper meg å finne rette lekekamerater til din valp.

Dersom det blir mange deltakere må du regne med venting og det er den tiden du skal trene ro med din valp. Ta med det du trenger for at den stunden også skal bli så koselig som mulig for dere begge. Husk hensiktsmessige klær og sko og godbiter!

Pris kr 300,- for 2-3 timer (kommer an på antall valper)

Påmelding med navn, telefon og adresse til deg og rase, alder og kjønn på valpen på epost til moni-hau@online.no

Velkommen til store og små!

TRIKSEGØY

Har du lyst å ha det gøy sammen med hunden din samtidig som du

  • ✓ Blir en bedre hundetrener
  • ✓ Får en treningsklok hund
  • ✓ Styrker relasjonen mellom hunden og deg
  • ✓ Bygger kroppskontroll og -bevissthet hos hunden
  • ✓ Investerer i økt mestring, trygghet og selvtillit hos hunden (og deg selv?!)
  • ✓ Skaper rom for kreativitet og engasjement hos hunden (og deg selv?!)
  • ✓ Gir deg selv og hunden din mulighet til å bli et SUPERTEAM – med felles erfaringer som gjør det lettere å mestre på andre treningsarenaer.

Trene hjemme i stua når du har tid og lyst, og samtidig ha en heiagjeng på nett som står klar til både å støtte, hjelpe og inspirere?

Bli med på TRIKSEGØY! Hver måned legger vi ut nye triks i tre ulike vanskelighetsgrader. Du velger selv hvilke triks du ønsker å prøve deg på, og samler poeng underveis. Her er det både diplom, premier og tittel å hente.

Gå hit for mer info

FEBRUARBINGO – noe for deg?

Vi kjører Februarbingo (reprise fra i fjor) hele februar måned. Vipps kr 200 til 99642103 pluss send epostadressen din og få tilgang til en facebookside med bingobrettet og muligheten til å vinne premier! 15 oppgaver som gir deg og din hund morsommere turer og utfordrende treningsoppgaver.

Dersom du deltok i fjor så utfordres du til å bli enda mer kreativ eller ta treningen til neste steg i år!

Vi sees i facebookgruppen!

Årets julekalender

Førjulsgave til deg og hunden din! 

For kun 500.- kan du og hunden din delta på en morsom og nyttig julekalender (online) hvor du vil få en rekke treningstips til hvordan du kan få hunden til å begynne og gjøre det du liker framfor å slutte med det du ikke liker.

Tema for årets julekalender er «Hva skal jeg gjøre istedenfor?»

Mange som henvender seg til oss vil få hjelp til å få hunden til å slutte å gjøre ting de ikke liker. Det kan være å hoppe, tigge, bjeffe på døren, dra i båndet, løpe mot folk og mye annet! Vårt fokus under trening er å «tenke omvendt» – det betyr: Hva skal hunden gjøre istedenfor? Og ikke minst; hvordan skal jeg trene for å få det til?

Hvis den ikke skal hoppe; hva skal den gjøre? 

Vi har filmet 24 ulike øvelser som kan hjelpe deg med blant annet innkalling, kontakt og riktig fokus, hilse fint og andre øvelser som kan gjøre hverdagen lettere. I enkelte av lukene finner du noen aktiviseringsøvelser, triks og tips som vil gi hundene mental stimulering og utfordringer.  Kanskje dette kan være familiens ekstra julegave?

Med oss på laget har vi noen «hemmelige nisser» som vil bidra med sine stjernetips! 

Øvelsene er filmet av Kirkenes Hundesenter / Monica Hauan og Drammen Hundesenter / Gro Saugerud. Fra 1 – 24. desember legger vi ut en treningside til deg pr. dag i en egen facebookgruppe! Vi får besøk av hemmelige nisser som også deler sine tips & triks! Og vil du ikke gå glipp av våre små BONUSjulegaver så gjelder det å melde seg på nå!

Påmelding / betaling her:

https://www.deltager.no/event/din_og_hundens_julekalender_2021_01122021?fbclid=IwAR3jNf8YEnau4EUQQzZMTyQAp9PNwQqKq4hjXE8o131TbUivQFKbXV1fzxM#init

Du får:

         •           Oppstart live med Monica og Gro

         •           24 øvelser som vil hjelpe deg med ulike hverdagsproblemer og gi deg en rekke smarte tips og triks! Ikke minst; filmene vil lære deg å «tenke omvendt»!

         •           Facebookgruppe hvor du vil ha tilgang på alle filmene frem til 24. januar! 

         •           ZOOM – live med Gro og Monica

         •           24.desember trekker vi ut 3 deltagere som vinner fine premier i julegave! 

Pass på at du er med oss fra starten av!

Les om vår vennskapshundeskole her: http://www.kirkeneshundesenter.no/vennehundeskole/