NYHET! Hagefest for valper

Den viktige leken

POP UP HAGEFEST FOR VALPER

Lørdag 23.juli kl 10.00

Etter ide og inspirasjon fra min vennehundeskole #drammenhundesenter får du og din valp også ett fint tilbud til kontrollert sosialisering sammen med valper på samme nivå.

Hagefest er til for valper fra 8 uker til 5 mnd ved første slipp. Denne tiden er viktig for at sosialiseringen skal skje på en god måte og perioden de har mest nytte av dette er til de er opptil ca 12-14 uker gamle. Mine hagefester handler også om ro. Det å kunne være rolig sammen med så mange andre valper/hunder og mennesker er viktig å lære seg tidlig. Vi vil ikke skape for store forventninger hos valpen om fart og spenning når den ser en annen hund så det å være rolig er også noe vi vektlegger på hagefestene.

Vi møtes på Svartli der vi kan slippe valpene på stort inngjerdet området på ett jordet med tilliggende skogsmiljø. På valpeslippene er det viktig at både du og valpen har en fin opplevelse derfor deler jeg inn gruppen så vi finner passende lekekamerater til alle. Det er ingen garanti for at din valp kan få slipp dersom sammensetningen av valper den dagen ikke passer. Men jeg prøver å ha voksne rolige hunder tilgjengelig så den valpen også får sosialisering.

Dette er målrettet og viktig sosialisering med erfaren og kunnskapsrik instruktør. Jeg, Monica Hauan driver oppdrett og har vært med på over 10 valpekull og har oppdratt mange flere valper i tillegg til å ha arrangert valpekurs hos Kirkenes Hundesenter siden 2012. Forståelse for hundespråket, rasetypiske variasjoner og det du forteller meg om hvordan du opplever din valp hjelper meg å finne rette lekekamerater til din valp.

Dersom det blir mange deltakere må du regne med venting og det er den tiden du skal trene ro med din valp. Ta med det du trenger for at den stunden også skal bli så koselig som mulig for dere begge. Husk hensiktsmessige klær og sko og godbiter!

Pris kr 300,- for 2-3 timer (kommer an på antall valper)

Påmelding med navn, telefon og adresse til deg og rase, alder og kjønn på valpen på epost til moni-hau@online.no

Velkommen til store og små!