Kurs med eksterne instruktører

Kirkenes Hundesenter inviterer av og til eksterne kursholdere til Kirkenes. Følg med på denne siden for å se hvem som kommer! (Med forbehold om endringer)


Lær av en Norgesmester!

Gå ikke glipp av HELGEKURS med vinneren av NM Høyfjell for stående fuglehunder Astrid Weider Ellefsen

Innføring i belønningsbasert fuglehundtrening

Gjennom dette kurset går hun igjennom de viktigste prinsippene i belønningsbasert fuglehundtrening. Fokuset i treningen vil være på å utvikle gode trenerferdigheter hos deltakerne. Vi vil blant annet være innom belønningsutvikling, engasjement, selvkontroll, kriteriesetting, frivillige atferder, planlegging og relasjon. Kurset passer for deg som er ny med belønningsbasert fuglehundtrening, eller som er nysgjerrig på hva det handler om. Siden vi konsentrerer oss om ferdigheter hos fører er nivået hos hunden irrelevant. Den bør allikevel være så gammel at den tåler treningsmengden i kurset. 

Om Astrid:

Astrid Weider Ellefsen driver Vindfinn hundetrening hjemme i Vikersund og R+Gundogs – en online medlemsportal for fuglehundeiere. Med sine mange hunder trener hun mot og konkurrerer i apportprøver, jaktprøver og jakt, lydighet, rallylydighet og agility. Hennes største interesse er jakt og prøver med stående og støtende fuglehunder. Hun har fått premiert flere ulike raser på jakt- og apportprøver og har oppnådd flere gode premier i alle klasser på fuglehundprøver. Astrid har også vunnet NM høyfjell for stående fuglehunder, deltatt i NM finaler på skog og lavland, blitt plassert i NM for spaniels, og fått lov til å representere Norge i VM for stående fuglehunder.

Du kan lese mer om Astrid og hennes treningsfilosofi her:

https://www.vindfinn.com/ og her https://www.rplusgundogs.com/

Passer for stående og støtende fuglehunder (oppgi rase ved påmelding)

Tid: kl 10.00-16.00 lørdag 16.mars og søndag 17.mars 2024

Sted: Hundehallen på Svartli

Pris: Kr 3500,- pr deltaker med hund (Max 8 plasser)

Observatør kr 500,-

Bindende påmelding på epost til moni-hau@online.no med fullt navn og adresse!


Kirkenes Hundesenter inviterer til FOREDRAG med Astrid Weider Ellefsen

Fra valp til ferdig jakthund med belønningsbaserte metoder

Lær av en Norgesmester! Astrid Weider Ellefsen driver Vindfinn hundetrening hjemme i Vikersund og R+Gundogs – en online medlemsportal for fuglehundeiere. Med sine mange hunder trener hun mot og konkurrerer i apportprøver, jaktprøver og jakt, lydighet, rallylydighet og agility. Hennes største interesse er jakt og prøver med stående og støtende fuglehunder. Hun har fått premiert flere ulike raser på jakt- og apportprøver og har oppnådd flere gode premier i alle klasser på fuglehundprøver. Astrid har også vunnet NM høyfjell for stående fuglehunder, deltatt i NM finaler på skog og lavland, blitt plassert i NM for spaniels, og fått lov til å representere Norge i VM for stående fuglehunder.

Tid: TORSDAG 14.mars kl 18.00-21.00

Sted: Kirkenes

Pris kr 350,- per person

Bindende påmelding på VIPPS til 99642103 – merk med «Foredrag Astrid»


Jonas Riise Johansen fra Target Hundesenter i Bergen kommer tilbake for 4.gang!

Husbandrykurs

Kurset avholdes i Kirkenes Dyreklinikk sine lokaler og her skal vi lære om hvordan klippe klør, gjøre ørerens, stelle pels, gi øyedråper o.l nyttig håndtering. Du velger selv hva du fokusere på med din hund i den praktiske treningen. Treningen gjøres på hundens premisser og du lærer steg for stegmetoden til å kunne utføre alt dette mens hunden er med på «leken».

Du kan lese mer om Husbandry og Jonas her: https://www.husbandry.no/omtaler

Tid: kl 10.00-16.00 lørdag 27.jan og søndag 28.jan 2024

Sted: Kirkenes Dyreklinikk
Pris: Kr 3500,- pr deltaker med hund (Max 8 plasser)

Observatør kr 500,- (Max 4 plasser) Kanskje du som har vært med som deltaker tidligere har behov for å friske opp kunnskapene eller komme videre i treningen?

Bindende påmelding på epost til moni-hau@online.no med fullt navn og adresse!


Kirkenes Hundesenter inviterer til FOREDRAG med

Jonas Riise Johansen

Har du en hund som gjør ting den ikke burde?


Dette foredraget omhandler hvordan man kan endre atferder som kan være problematiske.

Foredraget vil omhandle mange av de vanligste utfordringene Jonas / Target Hundesenter blir kontaktet for, som for eks. Passering, bjeffing, hjemme alene, utfordringer ved besøk etc.

Det vil også være mulighet å stille spørsmål dersom man har utfordringer med sin hund.

Tid: Fredag 26.januar kl 18.00

Pris: 350,- pr person

Sted: Kommer

Bindende påmelding: Vipps til Monica på 99642103 – merk «Foredrag Jonas»