Ro, impulskontroll

Kirkenes Hundesenter v/Monica Hauan, i samarbeid med Gunn Therese Olafsen, presenterer ett tilbud til hovedsakelig retrievereiere og fuglehundeiere som vil øve seg mot apport og apportprøver. Del 1 vil passe perfekt til alle typer hunder da det blir mye trening på det å gå fot, sitte og ligge i ro når andre hunder jobber – altså masse forstyrrelser!

VI ER I GANG: Del 1 Fokus på selvkontroll, fotgående og enkel apportering

Passer for alle hunder, men retrievere og fuglehunder har førsterett på deltakerplass. Mulighet for å ta kvalifiseringsprøve for retrievere etter kurset.

Tid: Fire tirsdager fra kl 18.30-20.30 den 5.april, 19.april, 26. april og 3.mai.

Sted: Svartli

Max 12 deltakere

Pris: kr 1600,- pr ekvipasje. ER DU MEDLEM I NORSK RETRIEVERKLUBB avd Vadsø og omegn betaler du kun kr 1400,-

Påmelding på eget skjema under her


Del 1 og del 2 kjøres i Vadsø, men da komprimert over 3 dager helgen 29.april til 1.mai.

Del 2 Apportering med fokus øvelser som apport i gruppe, markeringer, dirigeringer, søk mm. Kvalitetssikring på det nivå du er.

Passer for retrievere og fuglehunder som vil trene apportering i en setting med mye selvkontroll med mål om å starte prøve, men ikke ett krav!

Tid: 29.april -1.mai

Sted: Vadsø, sted kommer

Max 8 deltakere

Pris: 2200,- pr ekvipasje. ER DU MEDLEM I NORSK RETRIEVERKLUBB avd Vadsø og omegn betaler du kr 1800,-

Påmelding for dette kurset: Velg «apportkurs og impulskontroll helg» og skriv VADSØ i kommentarfeltet


Litt om Gunn Therese: Har ført frem sine to golden retrivere til gode premieringer, aktiv i retrieverklubben som styremedlem, jaktkomitemedlem, instruktør og prøveleder mm. Brenner for retriever og at flere bruker hunden til det den er ment for.

Monica kan du lese om her:

Du finner de ulike typer program når du trykker på bildene for hvert kurs. Der står alle priser, innhold og informasjon du trenger for å velge.